Solingen - Orodja za manikuro Solingen

MADE IN SOLINGEN


Ime nemškega mesta Solingen je v industriji jedilnega pribora zelo znano, česar se proizvajalci ponarejenega in nekakovostnega blaga dobro zavedajo. Mnogi med njimi zato poskušajo zmesti kupca. Pod vtisom visokokakovostnega izdelka mu želijo prodati poceni ponaredek. Vendar se ozaveščen kupec ne sme pustiti zapeljati.

Samo mesto Solingen ni proizvajalec ničesar.

Vendar pa obstaja veliko podjetij, ki izdelujejo jedilni pribor. Izdelki, katerih vsaj 60 % izvira iz tega mesta, imajo pravico nositi ime mesta, ki ga nemška vlada varuje kot blagovno znamko. Vendar na izdelku nikoli ne sme manjkati ime proizvajalca, ki ga pogosto spremlja emblem podjetja. Samo tako označeno blago dejansko prihaja iz Solingena.

Vendar pa tudi najbolj natančna oznaka kupcu ne more zagotoviti ene pomembne stvari, in sicer, da je vse blago, izdelano v Solingenu, enako kakovostno. Vsa podjetja nedvomno proizvajajo zelo dober jedilni pribor, vendar so nekatera od njih "le" visokokakovostna, druga pa vrhunska ali profesionalna. Najboljši proizvajalci si lahko privoščijo, da za svoje škarje dajo doživljenjsko garancijo.

Prikaži celoten opis

Prikaži več kategorij

V ponudbi je 1 izdelkov - filtriranje rezultatov v skladu z vašimi zahtevami.

Prikazujemo 1-1 od 1 izdelkov

| 1|
štipky v pouzdře
Različice (1)

vrtljive klešče v kovčku 1164

Na zalogi
7.27 €