Kako nakupovati

Pogoji dostave Slovenija

               

 

 

  

Dostava paketov v Slovenijo                                    

SAMO Z DOSTAVO

Cena pošiljke je določena na podlagi veljavnega cenika Pcketa.sl. Cena vključuje poštnino in pakiranje. Trenutna cena poštnine in pakiranja za SL znaša približno 7,70 EUR, odvisno od trenutnega menjalnega tečaja banke.

O dostavi vas bomo obvestili po elektronski pošti.

SAMO ZA BANČNO NAKAZILO

Blago bo poslano prek spletne strani Pcketa.sl. Ko bo celoten znesek nakazan na vaš bančni račun, bo blago poslano na naslov, ki ga boste navedli prek Pcketa.sl, v 4 delovnih dneh.

Cena pošiljke bo temeljila na veljavnem ceniku podjetja Pcketa.sl. Cena vključuje poštnino in pakiranje. Trenutna cena poštnine in pakiranja za Slovenijo znaša približno 6,80 EUR, odvisno od trenutnega menjalnega tečaja.

O dostavi vas bomo obvestili po elektronski pošti.

Če vaše naročilo presega 130,- EUR, bomo dostavo plačali mi!

 

Paketne vtičnice Z-Point PP Z-Box                     

SAMO ZA BANČNO NAKAZILO

Blago bo odpremljeno v 4 delovnih dneh po nakazilu celotnega zneska na vaš bančni račun prek Packet.sl na naslov bančne poslovalnice, ki ste ga izbrali s seznama naslovov za dostavo pri izpolnjevanju obrazca za naročilo.

Če plačate vnaprej, vam bomo odobrili popust na ceno dostave. Trenutna cena dostave je 6,8 EUR.

O dostavi vas bomo obvestili po elektronski pošti.

Če vaše naročilo presega 130,- EUR, bomo dostavo plačali mi!

 

Plačilni pogoji

Gotovina ob dostavi
Znesek plačate dostavni službi ob prevzemu blaga.

Z bančnim nakazilom
Po pošiljanju naročila boste po elektronski pošti prejeli informacije, potrebne za nakazilo denarja na naš račun, znesek nakazila, številko našega bančnega računa, variabilni simbol. Denar se na bančni račun nakaže v 1-3 delovnih dneh. Po preverjanju plačila takoj pošljemo blago na naslov za dostavo, ki ste ga navedli.

 

Sklenitev kupoprodajne pogodbe
Z oddajo ponudbe blaga, ki se prodaja na spletnem mestu, prodajalec izrazi pripravljenost za sklenitev kupoprodajne pogodbe za blago ali storitve pod zgoraj navedenimi pogoji, glej. Splošne pogoje. Prodajna pogodba se sklene v trenutku, ko kupec prodajalcu dostavi zavezujoče naročilo. Od tega trenutka dalje med kupcem in prodajalcem nastanejo medsebojne pravice in obveznosti, ki so opredeljene v kupoprodajni pogodbi in splošnih pogojih, ki so sestavni del te pogodbe.

Naročila, oddana prek spletnega obrazca, glej košarico, mora kupec potrditi. Potrditev pomeni klik na tako imenovano potrditveno povezavo na koncu postopka naročila. Kupec s tem potrjuje, da je prebral te Splošne pogoje in Pravilnik o reklamacijah ter se z njimi strinja.

Pogodba je sklenjena v češkem jeziku, prodajalec jo arhivira za namen njene uspešne izvedbe in ni dostopna tretjim osebam. Informacije o posameznih korakih, ki vodijo do sklenitve pogodbe, so na voljo v teh splošnih pogojih. Kupec ima možnost preveriti in po potrebi popraviti naročilo, preden ga dejansko pošlje. Stroški uporabe komunikacijskih sredstev na daljavo (telefon, internet itd.) za dokončanje naročila so po običajni tarifi, ki je odvisna od tarife telekomunikacijskih storitev, ki jih uporablja kupec.
Ti pogoji so prikazani na spletni strani spletne trgovine www.e-manikury.cz, kar kupcu omogoča njihovo arhiviranje in razmnoževanje.

V primeru kakršnih koli težav ali nejasnosti se brez oklevanja obrnite na nas!

To stran je prevedel deepl.com, zato je besedilo lahko netočno. Strokovni prevod je v teku.